Sci-Fi Quiz в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Sci-Fi Quiz в Младежки център – Враца

Здравейте, приятели на викторините!
Лятото при нас е изпълнено с интересни и полезни събития. С радост искаме да ви съобщим, че на 3. август от 19:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Викторината ще е на Sci-Fi тематика с 35 въпроса и ще ни потопи в света на филми като Star Wars, Ghostbusters, Back to the Future, Jurassic Park, Terminator и Robocop! Младежите ще се състезават един срещу друг, като най-добрите трима в края на събитието ще получат тематични награди. По време на състезанието всички участници ще имат възможност да научат забавни и интересни факти на SCI- FI тематика. Дори да не знаете нещо – не се притеснявайте – забавлението ще е гарантирано!
За целта всеки ентусиаст, който иска да се включи, трябва да се регистрира в нашата анкетна форма:
https://bit.ly/Qiuz
Записването е отворено до 2. август! Елате да се забавляваме заедно, а също така и да научим много интересни факти за любимите ни филми! Очакваме ви, доведете и ваш приятел!

Sci-Fi Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар