Boardgame Jam в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Boardgame Jam в Младежки център – Враца

Ако не си разбрал, че в Младежки център Враца ще има много як Jam, е време е да научиш!

На 09.07 (събота) от 10:00 ч. започваме първото по рода си събитие в Северозападна България за създаване на настолни игри. Младежи с помоща на експерти ще разработват свои прототип на игри. И това не е всичко, за победителите ще има ваучер на стойност 200 лв. от нашите приятели от Ozone.bg!

Но ние не се спряхме до тук, решихме да осигурим награди и за 2 и 3 място. Ако искаш да разбереш какви са, запишете се сега, през следния линк: https://bit.ly/boardgameJam

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на публикацията и за начина, по който може да бъде използвана информацията в нея.

May be an image of ‎text that says '‎MUDEROV EHE رM PLAYRA PLAYER OZONe.bg 13 BOARDGAME JAM 3ano4Bame Ð 10:004. (cb6oTa) Ha 09.07 ueHTbp Ð mлaAeжKи mлaAeжKи Bpaua Iceland 心 Liechtenstein Norway grants‎'‎

Напишете коментар