Вчера по повод Международния ден на младежта цяла Враца се забавляваше заедно - Youth Center Vratsa

Вчера по повод Международния ден на младежта цяла Враца се забавляваше заедно

Вчера по повод Международния ден на младежта цяла Враца се забавляваше заедно. Вечерната програма беше подготвена от екипа на Младежки център – Враца, заедно с клубовете по интереси към него. Младежите можаха да се включат в куп забавни и интересни активности. Началото на празника към 18.30 ч. постави водещия на програмата – Галин Снежанов – младежки работник от Центъра. Той заинтригува младежите както по отношение на темата „Екология“, така и ги прикани да се включат в следните спортни дийности, инициирани от младежите от Клуб „Спортна анимация и туризъм“ към Центъра и водени от опитни любители и треньори:

-Зумба – Малина Миладинова и Теодора Машова от СК „Харизма Тийм“;

-Табата – Маргарита Осенска и Десислава Петрова;

-Йога – Гергана Пеловска

– Стрийт фитнес, който беше проведен на лостовете зад църквата „Св. Николай“. Снощи от 19:30 до 20:30 часа младежите се насладиха на здравословни смутита специално подготвени от екипа на Салатен бар „Витамина“, които цяла вечер подаряваха здраве на всички гости и участници в празника. По-късно вечерта в парка „Зеленчука“ се случи най-якото DJ-парти на открито за това лято, благодарение на DJ Mirosllaw и DJ 3n16m4. От 22:00 до 22:30 ч. младежите на Враца се насладиха на филма „Море на Вятъра“ на организацията WIND2WIN, който беше прожектиран на водното огледало. Финалът на празник беше поставен от талантливите млади хора от група Огнена група FireLab – Врацас тяхното впечатляващо огнено шоу, което ни пренесе в пламенната и романтична парижка нощ!!!

Благодарим на Община Враца, Младежки дом – Враца, Ученически Общински Съвет Враца, Български младежки Червен кръст – Враца и всички участници и присъстващи на това прекрасно събитие, с което отбелязахме Денят на младежта и показахме, че Враца е млада и цветна!

Напишете коментар