От 20. до 24. ноември част от екипа на Младежки център - Враца и двама представители на община Враца - зам. кмета по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции" г-н Александър Владимиров и зам. кмета по „ Устройство на територията“ инж. Цветан Стойчков бяха на работно посещение в гр. Хапнарфьордюр, Исландия - Youth Center Vratsa

От 20. до 24. ноември част от екипа на Младежки център – Враца и двама представители на община Враца – зам. кмета по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции“ г-н Александър Владимиров и зам. кмета по „ Устройство на територията“ инж. Цветан Стойчков бяха на работно посещение в гр. Хапнарфьордюр, Исландия

От 20. до 24. ноември част от екипа на Младежки център – Враца и двама представители на община Враца – зам. кмета по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции“ г-н Александър Владимиров и зам. кмета по „ Устройство на територията“ инж. Цветан Стойчков бяха на работно посещение в гр. Хапнарфьордюр, Исландия. Целта на визитата беше запознаване с дейността на Младежки център – Хамарин и обмяна на опит и добри практики. По време на работните срещи бяха обсъдени настолните и ролевите игри като фактор за активизиране на младите хора. В една от вечерните сесии екипът на Младежки център – Враца се включи в D&D сесия, организирана от местния младежки център. От своя страна екипът ни демонстрира възможностите на образователната настолна игра – Barabar. Обсъдено беше и работното посещение на исландските ни партньори в Младежки център – Враца от 13. до 17. март 2024 г., както и задълбочаване на партньорството и реализиране на бъдещи съвместни проекти , които да са посветени на настолните и ролевите игри. По време на визитата екипът ни посети и Musik and Motor, което е едно алтернативно младежко пространство, целящо да развие музикалните умения на младежите и да отговори на страстта им към моторите. Благодарим искрено на нашите домакини за гостоприемството и ги очакваме с нетърпение през март 2024 г.

Работното посещение е част от дейностите по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар