Днес във Враца се проведе събитието “Врачански теферич”, чиято основна цел е да продължи семейната традиция за пикници на открито - Youth Center Vratsa

Днес във Враца се проведе събитието “Врачански теферич”, чиято основна цел е да продължи семейната традиция за пикници на открито

Днес във Враца се проведе събитието “Врачански теферич”, чиято основна цел е да продължи семейната традиция за пикници на открито. Той се проведе в парка до стадион „Христо Ботев“ и беше организиран от община Враца. В него взе участие и екипът на Младежки център-Враца, които беше предвидил интересни активности, както за деца, така и за младежи. Най-малките жители на нашия град имаха възможността да се забавляват с игрите на своите родители – шах и табла, народна топка, ходене по въже и много други. За младежите имаше тематичен кът за настолни игри , както и интересни творчески работилници. Децата и младежите с авантюристичен дух участваха в съвременния вариант на „Стражари и апаши“ , както и в „Лов на съкровища“, а творчески настроените пък изработваха еко табели с послания и книжки с популярни детски приказки. Голямата изненада на събитието бяха нашите доброволци облечени в костюми на герои от детски приказки, а именно – Мечо Пух, Тигър и Снежанка.

Във „Врачанския теферич“ участие взеха екипите на Младежки дом – Враца, Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца, Превантивно-информационен център Враца, аниматорите на ОП “Спорт и туризъм”, Колоездачен клуб „Враца Велообщество“ и служители на местната администрация.

Искаме да изкажем сърдечни благодарности на нашите доброволци и също така и на младежите от Rotary Club & Interact Club Vratsa, които взеха участие в това събитие. Без вас „Врачанския теферич“ нямаше да е толкова пъстар и як!

Благодарим и на община Враца за прекрасната организация и на всички граждани, които посетиха това събитие и го направиха незабравимо!

Напишете коментар