Честит Трифон Зарезан от екипа на Младежки Център - Враца - Youth Center Vratsa

Честит Трифон Зарезан от екипа на Младежки Център – Враца

Честит Трифон Зарезан от екипа на Младежки Център – Враца! С това видео искаме да покажем, че мостът между миналото, настоящето и бъдещото не е прекъснат! Традицията е жива! Искрени и големи благодарности на Врачанска теменуга за гостоприемството и вниманието, което ни отделиха. Поздравление на нашите чудесни младежи от клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца, които влязоха в ролята на репортери и водещи! П.С. всички от тях са на 18 г. Приятно гледане и се надяваме да ви хареса!

Клубът „Младежко развитие и предприемачество“ е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар