Хубаво, е когато срещаш подкрепа в своите щури младежки инициативи - Youth Center Vratsa

Хубаво, е когато срещаш подкрепа в своите щури младежки инициативи

Хубаво, е когато срещаш подкрепа в своите щури младежки инициативи. В това начинание ние не сме сами! Наградата за победителя в нашия „Boardgame Jam“ ще се осигури от Ozone.bg. Те ще дадат ваучер на стойност 200 лв. на най-яката разработена настолна игра по време на нашето събитие! Но кои са Ozone.bg?

Ozone.bg е създаден през 2008 г. като онлайн магазин, специализиран в продажбата на видеоигри и гейминг аксесоари. С годините сайтът се разраства и през 2013 г. към портфолиото се добавят допълнителни продуктови групи като книги, пъзели, мърчандайз, играчки, аудио, техника и електроника. Днес Ozone.bg предоставя не само продукти за забавление и свободното време, но и много други. Богатият продуктов каталог позволява на клиентите не само да открият това, което търсят на едно място, но и да имат избор от различни марки и разновидности на продуктите.

Благодарим им искрено за подкрепата и това, че повярваха в нашия младежки хъс и ентусиазъм!

А вие мили читатели, какво още чакате?

Запишете се тук за нашето яко събитие: https://bit.ly/boardgameJam

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар