Участие на младежите от Огнена група FireLab - Враца в шоуто на Николаос Цитиридис - Youth Center Vratsa

Участие на младежите от Огнена група FireLab – Враца в шоуто на Николаос Цитиридис

Младежите от клуб „Таланти“ към Младежки център – Враца – Огнена група FireLab – Враца, през изминалата събота вечер са взели участие със специална огнена програма в Шоуто на Николаос Цитиридис. Гледайте ги на 11.06.2021г. в неговото предаване.

Не забравяйте, че на 12 и 13 юни ще се проведе и Огнен фестивал „Искрите на древния огън“, който е част от младежките инициативи „Създаваме заедно“. Очакваме ви!

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ се осъществяват като дейност по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Повече информация за огнения фестивал можете да откриете на нашата Фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/598655714446779

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар