Участвахме в провеждането на спортен празник - Youth Center Vratsa

Участвахме в провеждането на спортен празник

В събота се осъществи събитието „Спортувай активно“, в което се включиха спортни клубове от града, десетки младежи и организации. Младежки център – Враца е изключително щастлив, че имаше възможност да си партнира в организирането на този прекрасен спортен празник, заедно с Община Враца, Младежки дом – Враца, ПИЦ- Враца, Ученически Общински Съвет – Враца и Български младежки Червен кръст – Враца!

Събитието откри заместник-кметът г-н Александър Владимиров, който заяви, че местната администрация ще продължи да подкрепя клубовете и да инвестира средства в спортната инфраструктура на Враца. Приветствие към присъстващите оправиха и Мария Георгиева – представител на ММС за региона и общинският съветник Момчил Калистратов.

Осъществиха се демонстрации по кик-бокс, карате, борба, фехтовка, стрелба, баскетбол, художествена гимнастика, аеробика, стриит фитнес, скейтборд, брейк-денс . А за доброто настроение на всички се погрижиха DJ BABS, балет „SKY“ и Танцова формация „Елит“ – Враца. Целта на мероприятието беше популяризирането на разнообразните спортни активности и приобщаването на младите към тях! Благодарим на всички участници и на доброволците от младежките организации, които се включиха и направиха това събитие още по-слънчево и хубаво!

Напишете коментар