Утре от 11:45 ч. до 12.15 часа, в гр. Враца, бул. „Никола Войводов“ № 1 пред Лили дрогерия, ще се проведе флашмоб по повод Световния месец за борба с рака под надслов „Направи своя профилактичен преглед“ - Youth Center Vratsa

Утре от 11:45 ч. до 12.15 часа, в гр. Враца, бул. „Никола Войводов“ № 1 пред Лили дрогерия, ще се проведе флашмоб по повод Световния месец за борба с рака под надслов „Направи своя профилактичен преглед“

Утре от 11:45 ч. до 12.15 часа, в гр. Враца, бул. „Никола Войводов“ № 1 пред Лили дрогерия, ще се проведе флашмоб по повод Световния месец за борба с рака под надслов „Направи своя профилактичен преглед“! Организаторът на мероприятието е Инициативен комитет за борба с рака на гърдата – Враца.

В мероприятието ще се включат ученици и представители на Младежки център – Враца, Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца, Младежки дом – Враца и различни младежки организации.

В подкрепа на тази мисия застават: актьорът – Калин Врачански, Сандра от „Гласът на България“, Моника Николаева – участник в „Игри на волята“ и Цвети от „Hell’s Kitchen“.

Очакваме Ви!

Р.S. Линкът към танца, който ще се осъществи утре:

Напишете коментар