Този пост е анонс за едно тематично видео, което трябва да излезе на 14 февруари - Youth Center Vratsa

Този пост е анонс за едно тематично видео, което трябва да излезе на 14 февруари

Този пост е анонс за едно тематично видео, което трябва да излезе на 14 февруари! Вчера част от екипа на Младежки център – Враца и младежи от паралелка „Аниматори в туризма“ към ПЕГ „Йоан Екзарх“ – Враца гостува в лозовите масиви на „Врачанска теменуга“. Тези млади хора са част също от клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца. Прекрасните домакини разкриха част от тайните за направата на хубаво вино, а младежите влязоха в ролите на репортери и лозари. Очаквайте скоро видеото! П.С. всички младежи са навършили 18 години!

Клубът „Младежко развитие и предприемачество “ е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар