Творим в гр. Бяла Слатина - Youth Center Vratsa

Творим в гр. Бяла Слатина

Днес младежките работници от Младежки център – Враца посетиха отново ОУ „Св. Климент Охридски“ – гр. Бяла Слатина, за да участват в поредната дейност на младите хора от отбор „Творци“, които реализират младежката инициатива „Творим заедно“. Те проведоха поредния си открит урок по изобразително изкуство за деца и младежи, а интересът към събитието, както можете да видите по снимките беше голям! Целта на тези ателиета е да се създадат достатъчно произведения на изкуството, които да бъдат включени в благотворителна изложба, която има за цел да подпомогне развитието на артистичните заложби на младите хора в региона! Много сме щастливи да наблюдаваме резултатите от тази младежка инициатива! Очакваме с нетърпение да ни поканят на своята изложба!

Младежката инициатива на отбор „Творци“ е част от дейностите по „Създаваме заедно“ изпълнявани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар