Табло за изявени спортисти от град Враца беше изложено в СУ "Козма Тричков" - Youth Center Vratsa

Табло за изявени спортисти от град Враца беше изложено в СУ „Козма Тричков“

Днес се проведе беседа на спортна тема с ученици от СУ „Козма Тричков“. Повод за нея беше представянето на изработеното по младежка инициатива табло с изявени спортисти от гр. Враца. Инициатор на идеята беше бившия ученик на училището и европейски шампион за младежи по ММА Цветомир Тодоров. Той запозна учениците с видните спортисти на нашия град и сподели какво училището му е дало за неговото развитие. Също така разказа как спортът е променил живота му и колко е важно младите хора да бъдат активни, за да се развиват и бъдат успешни в живота!

Младежката инициатива „Спортно табло за Враца“ на отбор „Млади и Зелени“ се реализирана по „Създаваме заедно” 2020 и е финансирана по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар