Табели с провокативни еко-послания бяха поставени в района на велоалеята и "Плажът" - Youth Center Vratsa

Табели с провокативни еко-послания бяха поставени в района на велоалеята и „Плажът“

Днес в района на велоалеята и зоната „Плажът“ бяха поставени уникални табели с нестандартни еко-послания като част от инициативата „Нека ни е еко“ на Клуб „Създатели“ към Младежки център – Враца.

Провокативните надписи, които вчера младежи доброволци изработиха заедно с нашия екип, имат за цел да предизвикат жителите на град Враца да бъдат по-отговорни към опазването на околната среда и чистотата на природата в региона.

Инициативата „Нека ни е еко“ се осъществява във връзка с изпълнението на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана от Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2014 – 2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар