С радост искаме да ви съобщим, че ще се открие клуб по "Японска култура" към Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

С радост искаме да ви съобщим, че ще се открие клуб по „Японска култура“ към Младежки център – Враца

С радост искаме да ви съобщим, че ще се открие клуб по „Японска култура“ към Младежки център – Враца. Това ще се случи на 4. август от 16.00 ч. По време на откриващо събитие ще се запознаете с основателите му и ще научите повече за страната на Изгряващото слънце. Акценти в програмата ще са: четенето на манга, играенето на традиционни и модерни японски настолни игри, гледането на аниме и хапването на суши . Целта на създателите на този клуб е младите хора да се познаят с японската култура и бит и така да дообогатят мирогледа си за света, които ги заобикаля. Ще бъде много вълнуващо и интересно! Очакваме ви!
Забавлението ще е гарантирано!

Клубът по „Японска култура“ е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар