С радост искаме да ви съобщим, че клубът по "Спортна инимация и туризъм" към Младежки център - Враца отправя отворена поканата към всички, за съвместната ни инициатива с нашите приятели от Vratsa Trails, които ще разкажат за планинското колоездене - Youth Center Vratsa

С радост искаме да ви съобщим, че клубът по „Спортна инимация и туризъм“ към Младежки център – Враца отправя отворена поканата към всички, за съвместната ни инициатива с нашите приятели от Vratsa Trails, които ще разкажат за планинското колоездене

С радост искаме да ви съобщим, че клубът по „Спортна инимация и туризъм“ към Младежки център – Враца отправя отворена поканата към всички, за съвместната ни инициатива с нашите приятели от Vratsa Trails, които ще разкажат за планинското колоездене. Спортът набира все по-голяма популярност, имайки потенциал да се превърне в качествен туристически продукт. Те първо ще ни изнесат лекция на открито за планинското колоездене, след това ще ни споделят за своите участия във Враца, България и по света. Ще ни обяснят, също така как са създали едни от най-готините пътеки за mountain bike във врачанския балкан, а накрая ще направим леко спускане по една от тях. Събитието ще се проведе на 25. юли от 17.30 ч. и ще е част от нашата лятна програма! Сборният пунк за тръгване ще е пред сградата на Младежки център – Враца. Екипът на Центъра ще предостави колело на всеки, който не разполага с такова, но който има може да дойде и със своето собствено, за да се включи в спуканията! Каските са задължителни за всички, които ще вземат участие! Ще бъде много готино и незабравимо изживяване! Очакваме ви!

Тъй като местата са ограничени можете да се регистрирате от тук за участие: bit.ly/3pLGL36

Събитието е част от дейностите на клуба „Спортна анимация и туризъм“ към Младежки център – Враца по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“, финансирана по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар