Sci-Fi Quiz в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Sci-Fi Quiz в Младежки център – Враца

С радост ви съобщаваме, че на 3. август от 19:00 ч. в Младежки център – Враца ще се проведе първият от поредицата куизове, организирани като част от дейностите на Activity Lab. Първият ще е на Sci-Fi тематика с 35 въпроса и ще ни потопи в света на филми като Star Wars, Ghostbusters, Back to the Future и Robocop! Младежите ще се състезават един срещу друг, като най-добрите трима в края на събитието ще получат тематични награди. По време на състезанието всички участници ще имат възможност да научат забавни и интересни факти на SCI- FI тематика . Дори да не знаете нещо – не се притеснявайте – забавлението ще е гарантирано!

За целта всеки ентусиаст, който иска да се включи, трябва да се регистрира в нашата анкетна форма по-долу.

https://bit.ly/Qiuz

Записването е отворено до 2. август! Очакваме ви, доведете и ваш приятел!

Sci-Fi Quiz e част от дейностите на Activity Lab по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар