Съботни настолни игри в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Съботни настолни игри в Младежки център – Враца

През уикенда се проведе първото издание за годината на „Съботни настолни игри“, организирано от клуба по настолни игри „All-A-Board Games“ към Младежки център – Враца. В него се включиха над 40 младежи любители на хобито. Разиграха са класики като Dixit и Katan, а също и някои нови заглавия като When I dream, Coup и Misterium. Голям интерес предивзика и то не за пръв път играта Барабар на Сдружение Възможности без граници/ Infinite Opportunities Association, която се разигра няколко пъти. По време на събитието също така направихме и организационна среща с част от членовете на клуба, за да планираме и обсъдим предстоящите ни събития. Очаквайте съвсем скоро още интересни дейности от нас!

Дейностите на клуба по настолни игри “All-A-Board Games“ към Младежки център – Враца е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар