СРОК НА ЗАПИСВАНЕ ДО 07.04. 2023г. в сградата на Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

СРОК НА ЗАПИСВАНЕ ДО 07.04. 2023г. в сградата на Младежки център – Враца

СРОК НА ЗАПИСВАНЕ ДО 07.04. 2023г. в сградата на Младежки център – Враца

Младежки център – Враца организира първата по рода си вълнуваща информационна среща във връзка с предстоящо обучение за работа с музикален софтуер. Защо е готино и полезно това ли? Сега ще ви дадем няколко причини. Компютърът е инструмент, който може да създаде сам почти всеки звук, за който се сетиш, като той е считан за най-доброто звукозаписно устройство. Отделно не трябва да си музикант, за да работиш с него! И разбира се, забавно и интересно е! Много от песните на любимите ти изпълнители вероятно са били доработени на подобни софтуери и за да научиш още неща ела на 23.03 от 13.00 ч. в сградата на Младежки център – Враца на информационната среща за обучение за работа с музикален софтуер!!!

Информационната среща за обучение за работа с музикален софтуер е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар