Седмицата при нас започва ударно - Youth Center Vratsa

Седмицата при нас започва ударно

Седмицата при нас започва ударно! Днес беше поредната съвместна обиколка между младежки работници от Младежки център – Враца и образователни медиатори. Целта на посещенията по адреси е установяване на причините за системното отсъствие на учениците от занятия, а също така и тяхното връщане и задържане в учебна среда. Колегите посетиха адреси в местността „Лозята“, кв. Нефела, село Нефела и в близост до язовир „Дъбника“. Съвместните акции ще продължат и през следващите месеци. Работата винаги дава резултати, когато работим заедно!

Посещението на адреси е част от кампанията „Мотивация за продължаване на образованието“ реализирани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар