Ретро настолни игри в Младежки център - Враца - Youth Center Vratsa

Ретро настолни игри в Младежки център – Враца

След дълго планиране в сряда се проведоха първите по рода си „Ретро настолни игри“, организирани от клуба по настолни игри към Младежки център – Враца. Решихме да направим едно по-различно събитие като за целта имахме специален дрескод, а именно да пресъздадем с външия си вид модните тенденции от средата на миналия век. Но с това не се изчерпи нашето тематично събитие, на което играхме настолни игри от 80-те и 90-те години на XX век и слушахме поп и рок хитове от близкото минало. Всичко се получи страхотно, емоциите и заряда на събитието допринесаха за прекрасното настроение на всички участници. Съвсем скоро очаквайте още много и интересни събития, които сме ви подготвили за лятото!

Благодарим на Denis Ivanov за прекрасния подарък към нашия клуб, който вече влиза в сериозна употреба! Благодарим и на всички, които се включиха вчера и се бяха подготвили с толкова яки и интересни костюми за събитието!

Събитието е част от дейностите на клуба по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца създаден по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар