Рафтинг приключение с Клуб "Младежко развитие и предприемачество" към МЦ - Враца - Youth Center Vratsa

Рафтинг приключение с Клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към МЦ – Враца

На 02.07.2021г. се състоя рафтинг спускане с кратък курс и беседа. Събитието е част от дейността на Клуб „Младежко развитие и предприемачество“ към Младежки център – Враца. Участие в него взеха ученици от ПЕГ „Йоан Екзарх “ – Враца, профилирана паралелка „Аниматори в туризма“, и от ПГ по МСС – гр. Мездра. Младежите имаха възможността да научат, видят и усетят потенциала за развитие на този вид туризъм в нашия регион. Преди спускането им беше проведена лекция, в която им се разказа за особеностите на този вид спорт, потенциала за развитие, исканията на туристите, както и възможността млади хора да го практикуват и развиват. По време на самото спускане с лодката им бяха показани базисни правила и умения, но също така и природните и културни забележителности в околността. Накрая младежите получиха покана за курс по рафтинг водач, който е напълно безплатен.

Клуб „Младежко развитие и предприемачество“ е създаден във връзка с Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар