Работна среща с младежи във връзка с инициативата "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Работна среща с младежи във връзка с инициативата „Създаваме заедно“

Днес екипът на Младежки център – Враца проведе работна среща с ученици от Враца във връзка с тяхната кандидатура по младежките ни инициативи „Създаваме заедно“. По време на срещата младежите получиха насоки относно изясняване на тяхната идея и процедурата по кандидатстване.
Напомняме, че срокът за подаване на необходимите документи е до 10-ти декември, а одобрените 15 инициативи ще получат до 1000 лева за осъществяването им. Не забравяйте, че вратите ни са отворени за вас и ако имате интересни идеи, но се нуждаете от напътствия и допълнителна информация, винаги можете да се свържете с нас или да ни посетите в сградата на Центъра.

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ са част от дейностите по изпълнение на Проект BGLD 01.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран по Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар