Първо занятие, посветено на емоционалната интелигентност при децата - Youth Center Vratsa

Първо занятие, посветено на емоционалната интелигентност при децата

Днес екипът на Младежки център – Враца проведе първото по рода си занятие, посветено на развиването на емоционалната интелигентност на децата.

Заниманието е подходящо за участници над 6 години и се осъществява като част от програмата на Лятната младежка академия, организирана от Центъра. То включва различни активности, водени от нашия психолог, който чрез индивидуален подход към всяко дете и интересни и забавни игри ще запознае участниците с видовете емоции и емоционални състояния.

Следващото занятие ще се проведе на 25.08.2021 (сряда) от 10:00 до 11:00 часа в парка зад паметника на Христо Ботев. Очакваме ви!

Лятната младежка академия се реализира като част от дейностите по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар