Продължаваме да ви представяме личностите замесени в нашата младежка инициатива "Boardgame Jam" - Youth Center Vratsa

Продължаваме да ви представяме личностите замесени в нашата младежка инициатива „Boardgame Jam“

Продължаваме да ви представяме личностите замесени в нашата младежка инициатива „Boardgame Jam“. Сега ще ви представим и Иван Алексиев, брат на Веселин Алексиев. Явно в тяхното семейство любовта към настолните игри е направо вградена в ДНК-то! Те са основателите на Player Lair.

Иван е гейм дизайнер и контрабасист. Интересите му освен игрите, са в областта на фантастиката, митологията и музиката. Обича изкуството и креативността, затова се опитва да мотивира себе си и другите да творят винаги, когато получи този шанс. Той ръководи блога и подкаста на уебсайта и винаги е готов да говори за дизайна на игрите.

Иван Алексиев ще ни разкаже за това кое прави една игра лоша и кое супер яка! Той ще подпомага процеса по разработване на настолните игри по време на Boardgame Jam.

Недейте да пропускате това уникално събитие, а се запишете сега: https://bit.ly/boardgameJam

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар