Провеждането на “Boardgame Jam” не се ограничава само до локални ентусиасти - Youth Center Vratsa

Провеждането на “Boardgame Jam” не се ограничава само до локални ентусиасти

Провеждането на “Boardgame Jam” не се ограничава само до локални ентусиасти. На събитието ще гостуват хора, които смело може да се нарекат експерти в областта на настолните игри. Запознайте се с Веселин Алескиев. Той заедно с брат си имат уебсайт за настолни игри, в който не само може да откриете материали и игри за принтиране вкъщи, но и да проследите техните дизайнерски блог и подкаст.

Веселин е архитект, графичен дизайнер и гейм дизайнер. Интересите му включват исторически изследвания и опазване на културното наследство, а в свободното си време ръководи клуб по философия. Материалите в сайта са създадени предимно от него, а основната му роля е в създаването на дизайна и илюстрациите в игрите.

В началото на събитието, Веселин ще изнесе лекция, в която ще предаде поне част от знанията си в създаването и структурирането на настолните игри. Така, в допълнение към своите идеи, участниците ще имат и теоретична подготовка, която да ги улесни в създаването на своята настолна игра.

Запишете се за събитието на: https://bit.ly/boardgameJam

Събитието “Boardgame Jam” e част от младежките инициативи “Създаваме заедно” 2021 г. на клуб по настолни игри “All A-board games Vratsa” към Младежки център – Враца. Тази дейност е част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар