Проведе се лов на съкровища във Враца - Youth Center Vratsa

Проведе се лов на съкровища във Враца

Днес се проведе ловът на съкровища „В търсене на Великденското чудо“! Събитието бе организирано съвместно с Интеракт клуб Враца. Старта беше даден пред сградата на Младежки център – Враца и протече при изключително голям интерес. В надпреварата се включиха 8 отбора, които се съревноваваха в 4 различни предизвикателствата за време, за да открият великденското чудо. Участниците трябваше успешно да разгадаят нашите логически загадки и преминат отборно през забавните ни изпитания.

Най-бързо през 4-те поста премина отбор „Данъкоплатци“, които финишираха за невероятните 24 мин. и 14 сек. Битката за второто място обаче беше изключително оспорвана, все пак „Ловците на мистики“ успяха да се преборят за него с време от 27 мин. и 35 сек. Трети се наредиха „The Originals“ с време от 28 мин. Всички отбори успяха да финишират успешно.

Първите три отбора бяха наградени лично от кмета на Враца – Калин Каменов, който след това поздрави всички участници за тяхното достойно представяне! В края на събитието си обещахме още подобни инициативи. Не на последно място, искаме да благодарим на всички доброволци по постовете, без които това прекрасно събитие нямаше как да се осъществи!

Напишете коментар