Младежки център - Враца с радост ви представя песента "Против" - Youth Center Vratsa

Младежки център – Враца с радост ви представя песента „Против“

Младежки център- Враца с радост ви представя песента „Против“ ! Всеки човек ще разберете посланието на песента, а именно – никога да не се отказваме от мечтите си, винаги да преследваме целите си и да бъдем мотивирани… особено в моментите, когато е трудно. Младежки център – Враца ви представя една различна младежка инициатива „Заедно“ на отбор N.G.A. която вече е факт!

Това е една успешно реализирана идея, част от 15-те одобрени идеи за финансиране от провелия се конкурс за младежки инициативи „Създаваме Заедно“ 2020 г.

Основната цел на младежка инициатива „Заедно“ е да подтикне младежката аудитория към това да направят своите първи стъпки в света на музиката, давайки своя личен пример, чрез композирането на музиката, писането на текста, създаването на аудио записа, заснемането на видеото и разбира се обезпечаването/осигуряването на необходимото оборудване за записи на техни връстници.Тяхното основно желание и посока на промяна в положителен аспект е да има повече хора, които да се занимават с изкуство и места където те биха могли да реализират своя творчески потенциал.

В рамките на осъществяването на идеята си трите момчета – Атанас Снежанов, Георги Пеев и Николай Йотов, успяват да привлекат още трима съмишленици, които благодарение на техните умения и безвъзмездна помощ, видеото към песента е заснето и монтирано, благодарение на Stylian Stanev и Martin Dimitrov, а страхотното звучене на песента след микс, мастеринг и обработка се дължи на Росен Йосифов (Snow music).

Нека подкрепим момчетата и посланието в песента им достигне до всеки един млад човек и не само, за да разберат, че дори когато е трудно, човек никога не трябва да се отказва от мечтите си!

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2020 г. се реализира като част от дейностите по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар