През изминалата седмица екипът на Младежки център - Враца взе участие в последното - четвърто обучение за младежки работници и ромски образователни медиатори, работещи в младежките центрове - Youth Center Vratsa

През изминалата седмица екипът на Младежки център – Враца взе участие в последното – четвърто обучение за младежки работници и ромски образователни медиатори, работещи в младежките центрове

През изминалата седмица екипът на Младежки център – Враца взе участие в последното – четвърто обучение за младежки работници и ромски образователни медиатори, работещи в младежките центрове. По време на последния модул от кухнята на младежката работа разгледахме темите за:

– „Гражданска антажираност“,

– „Управление на ресурси“,

– „Целеполагане и оценка“.

С приключването му сложихме край на едно приключения, за което сме искрено благодарни на нашите обучители и ментори Нат, Маги, Стеф и Джафер! Благодарим им от сърце, че ни потопиха в света на младежката работа и ни заредиха с още повече страст и желание за работа!

Това приключение нямаше да е толко страхотно, ако не бяха всички наши колеги и приятели от Национална мрежа на младежките центрове, с които през този дълъг период заедно се учихме и вдъхновявахме.

Признателни сме на Програма Местно развитие/Local Development Programme за организацията и цялата логистика.

Напишете коментар