Преди няколко дни Младежки център - Враца беше домакин на младежката академия "Новите лидери на България", организирана от Round Table 1 Sofia - Youth Center Vratsa

Преди няколко дни Младежки център – Враца беше домакин на младежката академия „Новите лидери на България“, организирана от Round Table 1 Sofia

Преди няколко дни Младежки център – Враца беше домакин на младежката академия „Новите лидери на България“, организирана от Round Table 1 Sofia. В нея взеха участие младежи на възраст между 18 и 29 години от цялата страна. Младите хора успяха да се срещнат с чудесни лектори, които споделиха с тях безценния си опит. Сред тези преподаватели бяха Лазар Радков от „Капачки за бъдеще“; Блажка Димитрова от „ZeroWaste Bulgaria“; Лилия Еленкова от „Национална младежка карта“ и съучредител на „Национален младежки форум“ и много други.

На участниците беше представен модел за изработване на събития и проекти, като те трябваше да помислят за своя идея, която искат да развият. Част от идеите, на които те се спряха бяха: младежка академия за финансова грамотност, създаване на младежки бар, както и спортен лагер за превенция от затлъстяването.

За Младежки център – Враца беше удоволствие да бъде домакин на първото организирано такова събитие от Round Table 1 Sofia и дано има още много подобни мероприятия!

Напишете коментар