Посещение на с. Лик във връзка с реализирането на Младежки инициативи "Създаваме заедно" - Youth Center Vratsa

Посещение на с. Лик във връзка с реализирането на Младежки инициативи „Създаваме заедно“

Днес част от екипа на Младежки център – Враца посети село Лик във връзка с предстоящото реализиране на Клуб „Настолни игри“ – един от проектите, кандидатствали и спечелили финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“. В рамките на проекта в селото ще бъде създаден клуб, обединяващ млади хора с интереси, насочени към настолните игри, както и ще бъде реновирано подходящо младежко пространство, което ще се използва за бъдещите дейности на клуба.

Целта на посещението бе да се огледа мястото, което ще бъде приспособено за нуждите на клуба и да се обсъдят и определят всички необходими материали за осъществяване на инициативата.

Младежки инициативи „Създаваме заедно“ се реализират във връзка с изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар