Посещение на село Лик - Youth Center Vratsa

Посещение на село Лик

Днес част от екипа на Младежки център – Враца посети Читалище „Наука-1919“ в село Лик във връзка с работата по реализиране на инициативата Клуб „Настолни игри” на отбор „Побеждаваме заедно“.

В рамките на младежкия проект, одобрен за финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“, ще бъде облагородено помещение, в което деца и младежи от Лик с общи интереси в областта на настолните игри ще могат да организират свой клуб и да се забавляват заедно с любимото си занимание.

При проведеното посещение екипът ни с радост установи постигнатия напредък на ремонтните работи в младежкото пространство и достави материалите, необходими за бъдещите дейности на клуба.

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар