Посещение на Очиндол, Злидол и Зверино - Youth Center Vratsa

Посещение на Очиндол, Злидол и Зверино

На 19.04.2021г. част от екипа на Младежки център – Враца посети Очиндол, Злидол и Зверино. Целта на срещите бе отборите от трите села, кандидатствали и спечелили финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“ със своите проекти, да се запознаят лично с менторите си и да координират действията си по осигуряване на част от необходимите материали за осъществяване на идеите им. В рамките на посещенията бяха доставени и някои от заявените материали за реализирането на младежката инициатива „С чиста вяра в сърцата“ на отбор „Балкански лъвове“ от село Очиндол.

Младежки инициативи „Създаваме заедно“ се реализират във връзка с изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар