Поредна младежка инициатива е в процес на реализиране - Youth Center Vratsa

Поредна младежка инициатива е в процес на реализиране

Днес закарахме материалите на младежката инициатива „Искам да науча за птиците в моя роден край и да помогна за тяхното опазване и видово съхраняване“ на отбор Еко клуб „Зелена планета“ от ПГ „Алеко Константинов“ гр. Мездра. Младежите ни посрещнаха с голямо нетърпение на прага на училището, помогнаха с вкарването на материалите. Но освен това се отбихме в 8 и 9 клас на училището, за да поговорим с учениците за това „Що е младежка инициатива?“ и как да реализираме такава. Беше изключително вълнуващо и приятно да видим толкова будни и активни младежи. Благодарим много за поканата и съвместната работа на г-жа Надежда Нинова.

Другата седмица пък ще отидем да сглабяме заедно къщички за птици, така че ни следете за още изяви и не забравяйте да кандидатствате по новото издание на Младежки инициативи „Създаваме заедно“ 2023 г.

„Искам да науча за птиците в моя роден край и да помогна за тяхното опазване и видово съхраняване“ на отбор Еко клуб „Зелена планета“ от ПГ „Алеко Константинов“ гр. Мездра е реализирана по „Създаваме заедно” 2021 и е финансирана по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар