От 8. до 11. април 2024 г. зам. - кметът по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции" - Александър Владимиров и двама колеги от Младежки център - Враца - Десислава Петрова и Никола Живков взеха участие в национална конференция на тема “Перспективи пред развитието на младежките политики и институционализирането на младежките центрове в България“, която беше организирана от Международен младежки център - Стара Загора - Youth Center Vratsa

От 8. до 11. април 2024 г. зам. – кметът по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции“ – Александър Владимиров и двама колеги от Младежки център – Враца – Десислава Петрова и Никола Живков взеха участие в национална конференция на тема “Перспективи пред развитието на младежките политики и институционализирането на младежките центрове в България“, която беше организирана от Международен младежки център – Стара Загора

От 8. до 11. април 2024 г. зам. – кметът по “Култура, спорт, социални и младежки дейности, туризъм и инвестиции“ – Александър Владимиров и двама колеги от Младежки център – Враца – Десислава Петрова и д-р Никола Живков взеха участие в национална конференция на тема “Перспективи пред развитието на младежките политики и институционализирането на младежките центрове в България“, която беше организирана от Международен младежки център – Стара Загора.

Целта на събитието беше да се потърсят решения на предизвикателства пред младежките центрове и младежката работа в България. В събитието взеха участие зам. министри, депутати и зам. кметове, които дискутираха проблемите пред младежката работа в България. В националната конференция се включиха и представители на всички изградени до момента младежки центрове по Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г., както и тези, които предстои да бъдат създадени по Плана за възстановяване и устойчивост на България.

В рамките на форума беше представена и Национална мрежа на младежките центрове в България, както и добри практики от младежката работа в страната по време на младежкото изложение.

Благодарим за страхотната организация на Международен младежки център – Стара Загора!

Напишете коментар