Отложихме турнира по Стрийтбол - Youth Center Vratsa

Отложихме турнира по Стрийтбол

В продължения на няколко дни младежите от екипа на „Final team“ и част от екипа на Младежки център – Враца подготвяха с голямо сърце мястото и организацията за Стрийтбол турнира „Защото играта е любов“. На 2 юли всичко започна добре с много настроение и желание за победи и добри игри, докато не се появи поройния дъжд и силен вятър. Готиното настроение остана, но турнира се отложи за друга дата, на която се надяваме да не вали! Стрийтбол турнира „Защото играта е любов“ е част от Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2021 г.

Младежките инициативи „Създаваме заедно“ 2021 г. са част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на публикацията и за начина, по който може да бъде използвана информацията в нея.

Напишете коментар