Откриване на Клуб „Настолни игри“ в село Лик - Youth Center Vratsa

Откриване на Клуб „Настолни игри“ в село Лик

Екипът на Младежки център – Враца с радост обявява предстоящото откриване на Клуб „Настолни игри“ в село Лик на 3-ти август от 10:00 часа пред сградата на кметството!

Реализирането на Клуб „Настолни игри“ е част от проектите, кандидатствали и спечелили финансиране по Младежки инициативи „Създаваме заедно“, който има за цел да обедини младите хора от с. Лик с общи интереси, насочени към настолните игри. В рамките на инициативата беше осъществено и реновиране на подходящо младежко пространство, което ще се използва за бъдещите дейности на клуба.

Празничната програма на събитието ще включва редица забавни и интересни активности, сред които: представяне на книгата „Шахмат позиционната игра” на Николай Велчев, изява на самодейците към местното НЧ „Наука – 1919”, шах турнир за възрастни и представяне на настолните игри на деца и младежи в обновената стая на клуба.

Младежки инициативи „Създаваме заедно“ се реализират във връзка с изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар