Отбелязахме 8. март - Youth Center Vratsa

Отбелязахме 8. март

Вчера по случай 8. март в Младежки център – Враца се състоя прожекцията на филма „Екатерина“. Той разкрива изключителната обществена роля, която играе Екатерина Каравелова в живота на българската държавност. След нея имаше мотивационна беседа с режисьорската на филма Бояна Топчийска. Тя разказа как се е родила идеята за филма и какво представлява режисьорската професия. Получи се много вълнуващ разговор, с много въпроси от страна на присъстващите. Събитието, посветено на „Международния ден на жената“ беше посетено от близо 40 млади хора, които не само научиха малко повече за българската ни история, но и бяха мотивирани след прожекцията от вънуващия разказ на нейния режисьор. В края на нашата среща си пожелахме да бъде съпричастни към обществените проблеми и да търсим своето призвание.
Благодарим отново на нашите приятели Бояна Топчийска и Ромина Даткова за това, че организирахме заедно това прекрасно събитие!

Мотивационната беседа бе част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар