Огнен фестивал „Искрите на древния огън“ - Youth Center Vratsa

Огнен фестивал „Искрите на древния огън“

На 12-ти и 13-ти юни талантливите младежи от Огнена група FireLab – Враца проведоха единствения по рода си за нашия град Огнен фестивал „Искрите на древния огън“. Събитието, което се състоя в парк „Дъбника“, парк „Зеленчука“ и в сградата на Младежки център – Враца, целеше да запознае младежите с магията на огъня чрез поредица от уъркшопове, посветени на тънкостите на огненото изкуство и придобиването на меки умения като работа в екип и лидерство.

В рамките на двата фестивални дни за участниците бяха предвидени много забавления и награди, а в края на всеки от тях се състояха грандиозни концерт-спектакли. Така въпреки лошите метеорологични условия посетителите на огненото шоу успяха да се насладят на впечатляващите изпълнения на талантите от Огнена група FireLab, балет „Меджик“ и „Хармония“.

Огнен фестивал „Искрите на древния огън“ е един от проектите на млади хора от областта, който се реализира като част от Младежки инициативи „Създаваме заедно“ – дейност по изпълнението на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Благодарим на младежите, които се нагърбиха с нелеката задача да организират толкова мащабно и впечатляващо събитие, че проявиха нужните трудолюбивост, самоинициативност и сериозно отношение, за да осъществят идеята си и да дадат добър пример за отговорност и креативност!

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар