Обучение на тема "Срамът" - Youth Center Vratsa

Обучение на тема „Срамът“

Днес се проведе едно различно обучение. Посредством методологията на неформалното образование младежките работници запознаха участниците с темата „Срамът“. Младежите се потопиха в едно изживяване, в което посредством изкуството и различни други активности влязаха на дълбоко в темата. Заедно те споделяха и преоткриха проблема! Разбраха, че има много повече неща, които ги сближават, отколкото разделят. А през същото време се и забавляваха. Събитието е част от дейности на Национална мрежа на младежките центрове и иска да популяризира проблем, който съществува при работата с много и различни младежки групи. Благодарим на участниците за тяхната активност и за това, че се престрашиха да се впуснат надълбоко в темата.

Обучението е част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.
Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар