Нищо не може да трогне така и да повдигне настроението на екипа на Младежки център - Враца, както финалното събитие на една от младежките иницативи "Създаваме заедно" 2023 г. - Youth Center Vratsa

Нищо не може да трогне така и да повдигне настроението на екипа на Младежки център – Враца, както финалното събитие на една от младежките иницативи „Създаваме заедно“ 2023 г.

Нищо не може да трогне така и да повдигне настроението на екипа на Младежки център – Враца, както финалното събитие на една от младежките иницативи „Създаваме заедно“ 2023 г.! Вчера част от колегите присъстваха на последната дейност от инициативата „100 лета назад“ в с. Злидол. По време на събитието под формата на модно дефиле бяха представени изработените по време на нея народни носии. Младежите ни запознаха също с целия процес на работа – от израбатването на най-малките детайли по техните носии до тяхното представяне пред гости на селото и местното население. Всички усилия на Младежки център – Враца имат смисъл, когато виждат пред себе си хора с този устрем и дух да запазят българското.

Благодарим ви мили младежите от с. Злидол за страхотната организация и прекрасния пример, който давате със своята дейност не само на жителите от селото, но и на останали от региона!

Младежката инициатива „100 лета назад“ на отбор „Майстори“ са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар