На 31. март младежки работници от Младежки център - Враца проведоха обучение, част от кампанията "Заедно можем без омраза" с учениците от 11. "г" клас в ПЕГ ''Йоан Екзарх" - Youth Center Vratsa

На 31. март младежки работници от Младежки център – Враца проведоха обучение, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с учениците от 11. „г“ клас в ПЕГ “Йоан Екзарх“

На 31. март младежки работници от Младежки център – Враца проведоха обучение, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с учениците от 11. „г“ клас в ПЕГ “Йоан Екзарх“. Младежите са специалност „Аниматор в туризма“. Част от темите по време на събитиято бяха посветени на екипността и креативността. Благодарим за активното участие на младежите!

Кампанията „Заедно можем без омраза“ е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар