На 30. септември Младежки център - Враца заедно със своите доброволци от клуб "Японска култура" ще вземат участие в Пети литературен фестивал „Враца - книжен град“, организиран от нашите приятели от Регионална библиотека "Христо Ботев" град Враца - Youth Center Vratsa

На 30. септември Младежки център – Враца заедно със своите доброволци от клуб „Японска култура“ ще вземат участие в Пети литературен фестивал „Враца – книжен град“, организиран от нашите приятели от Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца

На 30. септември Младежки център – Враца заедно със своите доброволци от клуб „Японска култура“ ще вземат участие в Пети литературен фестивал „Враца – книжен град“, организиран от нашите приятели от Регионална библиотека „Христо Ботев“ град Враца. В 10:00 ч. част от нашите младежи ще участват в работилница за изрисуване на лица на деца, която ще е на тема приказни герои. Следобяд от 16:00 ч. доброволците ще бъдат на шатри за четене на манга, решаване на судоку, оцветяване на аниме герои, разиграване на традиоционни и модерни японски настолни игри и провеждане на Yu-Gi -Oh! сесии.

Очакваме ви!

Клубът по „Японска култура“ е създаден по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар