На 30. май 2024 г. се състоя заключителната конференция по Програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана чрез Финансовия механизъм на ЕИП, на която представители от всички успешно реализирани проекти по програмата презентираха високите резултати, постигнати, чрез помощта на Програма Местно развитие/Local Development Programme и подкрепата на Дирекция “Външни европейски програми” към Министерството на образованието и науката - Youth Center Vratsa

На 30. май 2024 г. се състоя заключителната конференция по Програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана чрез Финансовия механизъм на ЕИП, на която представители от всички успешно реализирани проекти по програмата презентираха високите резултати, постигнати, чрез помощта на Програма Местно развитие/Local Development Programme и подкрепата на Дирекция “Външни европейски програми” към Министерството на образованието и науката

На 30. май 2024 г. се състоя заключителната конференция по Програма “Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи”, финансирана чрез Финансовия механизъм на ЕИП, на която представители от всички успешно реализирани проекти по програмата презентираха високите резултати, постигнати, чрез помощта на Програма Местно развитие/Local Development Programme и подкрепата на Дирекция “Външни европейски програми” към Министерството на образованието и науката.

Това беше един дълъг и динамичен период, изпълнен с трудности и предизвикателства, но изключително резултатен и ползотворен, носещ удовлетворение и осмислящ неуморения труд, който всички ние положихме!

С благодарност към целия екип, работил всеотдайно с хъс и амбиция за реализирането на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“ , и с признателност към международните ни партньори FITT Timisoara, Romania и Hamarinn – Hafnarfjörður, Iceland, които безрезервно ни подкрепяха и помагаха в реализирането на високите цели, които си бяхме поставили!

Напишете коментар