На 27. април в Младежки център - Враца се проведоха куп интересни неща - Youth Center Vratsa

На 27. април в Младежки център – Враца се проведоха куп интересни неща

На 27. април в Младежки център – Враца се проведоха куп интересни неща. Посрещнахме специални гости от 33. ЕГ „Света София“, които се включиха в нашите дейности. Запознахме ги с наръчника ни „Participatory Arts“, а след това те взеха участие в „Климатична фреска“ и организираните специално за тях ролеви игри.През късния следобед беше открит клуба по „Корейска култура“, който е част от младежките инициативи „Създаваме заедно“. По време на събитието младежите имаха възможността да се запознаят с основателите му и да научат повече за корейското изкуство и бит. Акценти в програмата бяха: представяне на к-поп културата и участието в куйз.Вечерта приключи с English Board Game Night Vol. 7 организирана от клуба по настолни игри „All-A-Board Games Vratsa“ . Мероприятието имаше за основна цел да подобри езиковите умения на всички участници в мултикултурна среща и също така да разшири техния светоглед.

Благодарим на нашите гости за активността и ги очакваме скоро!

Събитията са част от дейностите по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар