На 24 март част от екипа на Младежки Център – Враца посети на с. Търнак и се срещна с отборите „Аира“ и „Младите за Търнак“ - Youth Center Vratsa

На 24 март част от екипа на Младежки Център – Враца посети на с. Търнак и се срещна с отборите „Аира“ и „Младите за Търнак“

На 24 март част от екипа на Младежки Център – Враца посети с. Търнак и се срещна с отборите „Аира“ и „Младите за Търнак“. Нашата визита беше провокирана от необходимостта на място да коментираме идеите на младежите, какво трябва да се промени и какво е необходимо за реализацията им. В разговора ни с тях се стигна до нови идеи, които могат да се осъществят и биха били полезни за младежката общност в с. Търнак, която никак не e малка за такова населено място в област Враца. От последното преброяване с. Търнак е приблизително 1500 човека, като младежите на възраст между 15 и 29 години са над 200 човека. Посещението ни в с. Търнак е част от МЛАДЕЖКИ ИНИЦИАТИВИ „Създаваме Заедно” 2023г.

Младежките инициативи „Създаваме Заедно” 2023 г. са част от Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар