На 20. октомври от 18:00ч. беше представена дебютната изложба "Старите къщи на Враца" на Iliyan Stoychev в Q Bar Vratsa - Youth Center Vratsa

На 20. октомври от 18:00ч. беше представена дебютната изложба „Старите къщи на Враца“ на Iliyan Stoychev в Q Bar Vratsa

На 20. октомври от 18:00ч. беше представена дебютната изложба „Старите къщи на Враца“ на Iliyan Stoychev в Q Bar Vratsa. Тя беше посветена на архитектурния и исторически чар на врачански къщи.

Експозицията е вдъхновена от идеите и духът на сдружение Врачанските къщи и е артистичен отзвук от фотографските и творчески възгледи на Илиян. Имаше и кратка презентация, която представяше историята, която стои зад този проект. След краткото инфо, авторът представи и другата основна идея, а именно, че ще направи безплатно обучение по графичен дизайн и работа с фотошоп на младежи в сградата на Младежки център – Враца. Събитието беше изпълнено с много усмивки, приятни емоции и творчески хора.

За тези от вас, които не успяха да присъстват на премиерата, произведенията ще останат в заведението Q-Bar Vratsa за около седмица, след което ще бъдат преместени и изложени в Младежки Център – Враца.

Изключително големи благодарности на асоциацията „Врачанските къщи“, които снабдиха Илиян Стойчев с необходимата информация и история, която стои зад обектите и също така на Open Vratsa за съдействието с намирането и направата на подходящите принтове, както и за популяризирането на проекта.

Изложбата и дейностите по нея са част от клуба по интереси „Младежко развитие и предприемачество“ на тема „Дизайн“, изпълнявани по проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021 г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар