На 15 декември пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2021 г., в който Младежки център - Враца се включва за втора поредна година. - Youth Center Vratsa

На 15 декември пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2021 г., в който Младежки център – Враца се включва за втора поредна година.

На 15 декември пристигнаха подаръците от Конвой коледни колети 2021 г., в който Младежки център – Враца се включва за втора поредна година. Благодарим на координаторите за България от Round Table 1 Sofia, без които тези подаръци нямаше да достигнат до нас. Сега на Младежки център – Враца предстои да зарадва цели 500 деца и младежи от социално слаби семейства от селата и Враца с подаръци за Коледните празници. Раздаването даже вече започна, като днес бяха оставени първите подаръци на деца и младежи от селата Горно Пещене и Върбешница. Започнаха срещи и по повод „Създаваме заедно“ 2021 г.

Ето малко повече информация и за самата инициатива! Конвой коледни колети е социален проект, който се изпълнява под шапката на международната доброволческа организация Раунд Тейбъл Интернешънъл от 2001 година и се организира от местните клонове на организацията в Германия, Австрия, България, Румъния, Молдова и Украйна. Проектът Конвой коледни колети се реализира под мотото „Деца помагат на деца“, като деца и младежи от Германия подготвят безвъзмездно подаръци за техни връстници от Източна Европа.

Напишете коментар