На 14.11. се реализира втората ни среща с Атанас Снежанов, който е майстор-сладкар в местна фирма за производство на сладкарски изделия - Youth Center Vratsa

На 14.11. се реализира втората ни среща с Атанас Снежанов, който е майстор-сладкар в местна фирма за производство на сладкарски изделия

На 14.11. се реализира втората ни среща с Атанас Снежанов, който е майстор-сладкар в местна фирма за производство на сладкарски изделия. Той се срещна с нашите младежи от ПГТР – Враца, за да ги научи как се правят най-хубавите и вкусни торти. Младежите се включиха в направата на блатовете и кремовете за тези следки изкушения, като през цялото време получаваха съвети и напътствия от нашия приятел Наско, който не отделяше поглед от техните творения.

Благодарим на младежите за активното участие и на нашия майстор – сладкар за отдадеността и старанието да предаде този хубав занаят на хората край себе си! Очаквайте още полезни, приятни и сладки изненади от нас.

Заниманието „Шеф-майстор. Добрият пример“ е част от дейностите на клуб „Младежко развитие и предприемачество“ изпълнявани по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар