На 11. и на 13. януари младежки работници от Младежки център - Враца проведоха обучения, част от кампанията "Заедно можем без омраза" с учениците от 11. "г" клас в ПЕГ ''Йоан Екзарх'', с ръководител Ралица Тодорова - Youth Center Vratsa

На 11. и на 13. януари младежки работници от Младежки център – Враца проведоха обучения, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с учениците от 11. „г“ клас в ПЕГ “Йоан Екзарх“, с ръководител Ралица Тодорова

На 11. и на 13. януари младежки работници от Младежки център – Враца проведоха обучения, част от кампанията „Заедно можем без омраза“ с учениците от 11. „г“ клас в ПЕГ “Йоан Екзарх“, с ръководител Ралица Тодорова. Младежите са специалност „Аниматор в туризма“. Част от темите по време на събитията бяха посветени на екипността и комуникацията. Благодарим за активното участие на младежите!

Тази кампания е част от дейностите на Младежки център – Враца по изпълнение на Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Публикациите на сайта отразяват единствено мнението на авторите и Програмният оператор на Програма „Местно развитие, намаляване на бедността и подобрено включване на уязвими групи“ не носи отговорност за съдържанието на информацията.

Напишете коментар